Elk zichzelf respecterende loopgroep heeft een logo. Het logo van LoopgroepZO is ontworpen door een van onze leden en bevat precies die elementen die je ook in de LoopgroepZO terug ziet . Uitgangspunt voor het logo was "no nonsense". Dat is gelukt in het ontwerp en de kleurstelling. 

De kleurstelling past bij het gebied waar wij trainen: het strand, duinen, waterwingebied en duinen van de Zuidwesthoek van Walcheren, waar de wind en de zon vrij spel hebben. Als je hier elke zondagochtend in weer en wind te vinden bent, dan heb je karakter én een positieve instelling. Dat verklaart de duim omhoog

Natuurlijk staat de duim omhoog ook voor het feit dat het ZO! (ofwel, goed!) Want als je in de gelukkige omstandigheid bent dat je in dit gebied mag trainen dan mopper je niet. Sterker nog....elke zondagochtend is het in het begin van de training (klokslag 09:00 uur) een gekakel van jewelste.......Waar ruimte is voor serieuze gesprekken maar bovenal voor een grap en een grol. Dit kenmerkt de LoopgroepZO-lopers en -loopsters. En dit element moest natuurlijk ook een prominente plek krijgen in ons logo, zie de rechter knie......gelijk het gaatje in de loopbroek van de enige Middelburger in ons Vlissingse gezelschap.