Arthur zijn uitnodiging konden we natuurlijk niet negeren". Oordeel zelf: "In het ook voor jullie erg mooie Middelburg is op het prachtige Marktplein momenteel een ijsbaan.

 

Op dit ijs is het mogelijk curling te spelen tegen andere teams. Op de site www.ijsbaanmiddelburg.nl kun je informatie vinden. Lijkt het jullie misschien wat om daar met een team aan mee te doen. Ik weet niet of je zelf een datum kan kiezen, en als het wel kan zal er geen datum zijn dat we allemaal kunnen, aangezien een dag voor het etentje ook niet zo makkelijk was te plannen. Als er liefhebbers zijn wil ik inschrijven en dan maar zien wie er op die dag kan?"Deze uitnoding was de eerstvolgende zondagochtendtraining hét gespreksonderwerp. Alras bleek dat menig LoopgroepZO'er wel interesse had. Kortom: dit initiatief verdiende een nadere uitwerking: "Wat een positieve reacties toch allemaal, maar wie wil er nu niet een spelletje spelen op de Markt in Middelburg met het Stadhuis op de achtergrond.

Ik heb voor zaterdagavond 28-12 een plaatsje geserveerd voor evt 2 teams (van 4 personen). We spelen dan een soort van toernooitje tegen andere teams. Als er veel niet kunnen op die dag , maar wel op vrijdag 27-12 is dat ook mogelijk. Ik moet wel vandaag of morgen antwoord geven, dus graag snel reageren. De bondscoach komt alleen op zaterdag scouten".

 

Ofwel: kruip in de mail en reageer!