Hai clubgenoten,

Als onze onovertroffen webmaster zin & tijd heeft (?!), wellicht binnenkort ook terug te vinden op onze website.....

 

Verder nog een oproep mede namens Sandra en Arthur (jawel):

Wie wil er a.s. zaterdag óók mee naar Aagtekerke?

- Lekker 13,5 km rennen door bos & duin, over strand en B-wegen;

- Beloning voor iedere deelnemer (fles Palm!);

- Spectaculaire, vliegende start achter en tussen de motoren;

- Na afloop in het befaamde HCR Kodde tijd en plek voor een lekker glas .....?!

Als jij dit allemaal wil en kan mee maken, laat het dan even weten! Handig om te carpoolen of wie weet wel samen op de fiets; dat heb ik al eerder gedaan en viel reuze mee. Verwachtte vertrektijd Vlissingers (en evt. Souburgers/Middelburgers?) van Der Boede om 12:00 uur? Start is om 13:55, startnummer afhalen voor 13:30 uur. Fietsen is wel afhankelijk van het weer natuurlijk. Carpoolen met auto: vertrek 12:30 uur, wie rijdt?

 

Even wat feitelijke informatie:

http://www.mcdepekelinge.nl/aagtekerkerun/

Er kan ingeschreven worden voor de 13,8 km dames en heren en de 7 km dames en heren. Voorinschrijving kost deelname 5 €, en in de na inschrijving kost deelname 7€. Startnummers kunnen afgehaald worden bij Hotel, Cafe, Restaurant, Kodde aan de Burg Bosselaarstraat 14. 4363 AW Aagtekerke. Betaling vind plaats bij afhalen startnummers. De voorinschrijving sluit woensdag 18 december om 24.00 uur. Na inschrijving is nog mogelijk op de wedstrijddag tot 13.30 uur, en op vrijdag tussen 19.30 en 21.00 uur. De vliegende start vind traditioneel plaats achter de oude brandweerauto om 13.55 uur vanaf het dorpsplein. De run loopt over B wegen, door het bos, over de duinen, en langs het strand. Er is kleed en douche gelegenheid in de sportzaal in de Agathastraat. De startnummers kunnen afgehaald worden op vrijdag 20 December vanaf 19.30 uur tot 21.00 uur bij HCR Kodde, en zaterdag 15 December vanaf 11.30 uur tot 13.30 uur.

Na afloop is er voor iedere deelnemer een herinnering tegen inlevering van het startnummer bij HCR Kodde, waar om 16.15 uur ook de prijsuitreiking zal plaatsvinden. Tevens is er een verloting. De veertiende Aagtekerke run zal besloten worden met een optreden van de Walcherse band Bandover. Bandover bestaat uit de zussen Yvon (zang) en Diana (zang en gitaar), Sjaak Wisse (gitaar) Onslow (drums) Elias (bas) en geluidsman Marcellus Wellus. Muziek van The Black Crowes, Guns n Roses The Cult, ZZ Top, Boz Scaggs zullen er ongetwijfeld voor gaan zorgen dat de temperatuur tot ongekende hoogte zal oplopen bij HCR Kodde.