In 2014 vraagt 3FM Serious Request aandacht voor meisjes en vrouwen die slachtoffer zijn geworden van seksueel geweld in conflictgebieden. Het Rode Kruis wil aan hen een veilige haven bieden. Met de slogan “Hands off our girls” staat dit jaar het Glazen Huis in Haarlem. Op dit moment is nog niet bekend welke drie DJ’s het huis gaan bewonen en heel Nederland uitdagen zo veel mogelijk geld bij elkaar te halen. Atletiek en Duursportvereniging Dynamica wacht dit moment niet af en pakt nu al deze handschoen op. Op dinsdagavond 23 december 2014 organiseren...

....we op het sportpark Vrijburg (Vlissingen) voor de derde keer de Dynamica Serious Request Run.

Het programma begint om 17.30 uur met een sponsorloop door de jeugdleden van ADSV Dynamica maar andere jongeren zijn ook welkom. Vanaf 19.00 uur starten de series 3.000 meter. Wij willen graag beginnen met de 3.000 meter Ludiek. Aan deze serie kan je alleen verkleed meedoen. De origineelst verklede atleet krijgt een leuke prijs. Daarna is het de beurt aan alle andere Zeeuwse atleten (wedstrijdlopers, recreanten, trimmers, leden van de Zeeuwse loopgroepen) op onze atletiekbaan een 3.000 meter te lopen. Voor alle deelnemers wordt de tijd bijgehouden! Na de series 3.000 meter vindt in het clubhuis van Dynamica om ca. 21.30 uur een verloting plaats en ongeveer om 22.00 uur de enige echte Zeeland Atletiek Quiz. De atletiekbaan en het clubhuis zijn feestelijk verlicht en ingericht en voor de inwendige mens is er o.m. glühwein, erwtensoep en andere winterse versnaperingen. De deelname aan de 3000 meter Ludiek en de andere series 3.000 meter kost 10 euro per persoon. Deelnemers krijgen als tegenprestatie een glaasje glühwein en een kopje erwtensoep. Deelname aan de quiz is gratis.

De opbrengsten van de sponsorloop door de jeugdleden, het inschrijfgeld van de deelnemers aan de series 3.000 meter en de inkomsten uit de verloting worden geschonken aan de actie 3FM Serious Request 2014! Nieuw is dat we dit jaar samenwerken met het Glazen Huis in Westkapelle. De opbrengst van onze actie wordt op 24 december 2014 daar aangeboden.

Zin om mee te doen? Jeugdleden kunnen zich opgeven bij de jeugdtrainers. Deelnemers voor de 3.000 meter Ludiek en/of de series 3.000 meter kunnen zich tot en met 22 december 2013 opgeven op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Graag de volgende gegevens doorgeven: naam, wel of niet deelname aan de serie Ludiek en de verwachte tijd van je 3.000 meter. De series worden namelijk zo veel mogelijk op sterkte ingedeeld. Na-inschrijven is op de avond zelf ook nog mogelijk maar zij lopen automatisch in een van de latere series.

Individuele deelnemers en/of teams van 2 of meer personen aan de quiz kunnen zich vooraf tot en met 22 december opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en op de avond zelf in het clubhuis.